Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan: Demokrasi tıkanmış durumdadır

Millet İttifakı'nın yol haritasından bahseden Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan 'bizim hedefimiz' cümlesine parmak basarak yolsuzlukları önleyeceklerini belirtti. Özcan, "Türkiye bir otoriter sistemin yolsuzluk düzeninde ve biz bunu değiştireceğiz. Bu yolsuzluğu yapanların hesabını soracağız. Memlekette demokrasi tıkanmış durumdadır önünü açacağız" şeklinde konuştu.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. döneminin 600 yeni üyesinin belirleneceği seçimlere yönelik konuşan Gelecek Partili Özcan, "En az 360'ı hedefleyecek bir liste yapman lazım. Matematik, 'rakibin tek listeyle çıkacaksa sen de tek listeyle çıkacaksın' diyor. Tek listeye karşı 3 hatta bazı bölgelerde 4 liste koyarsanız Millet İttifakı'nın bir vekil kaybı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

serkn.png

'LİSTEDEN, LOGODAN DAHA ÖNEMLİ'

Öte yandan Özcan sözlerine şu cümlelerle devam etti: "6 parti olarak bizim görüşümüz şu; Türkiye bir otoriter sistemin yolsuzluk düzeninde ve biz bunu değiştireceğiz. Bu yolsuzluğu yapanların hesabını soracağız. Memlekette demokrasi tıkanmış durumdadır önünü açacağız. Bu listeden, logodan daha önemli bir şey."

'BU DİNİ BU İNSANLARIN ELİNDEN KURTARMAK LAZIM'

KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında gündemin öne çıkan haberlerini değerlendirecek Gelecek Partisi Serkan Özcan, sosyal medyada tepki toplayan bir videoya değindi. Serkan Özcan, İmam Halil Konakçı'nın tepki çeken videosu hakkında konuşarak, "Bir din görevlisinin alenen ve açıkça bir başka tarafı tahkir ederek, iftira atarak böyle bir işe girmesi gayriahlakidir. Bu dini bu insanların elinden kurtarmak lazım!" ifadelerine yer verdi.

'DİYORLAR Kİ, 'YERLİ VE MİLLİ''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Son günlerde Hür Dava Partisi ekseninde temerküz ve tezahür eden sanal tartışmalar, maksatlı polemikler, Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedef alan asılsız ve ahlaksız isnatlar tarafımızca dikkatle takip edilmektedir. Kılıçdaroğlu zalimlerin paravan adayıdır." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'yerli ve milli' açıklamasını da HÜDA-PAR için yapmıştı.

Gelecek Partili Serkan Özcan Cumhur İttifakı'nda yer alan HÜDA-PAR'a yönelik konuştu. Özcan, HDP'ye gelen tepkilere dayanarak şu ifadelere yer verdi: "Şu anda HDP'ye oy veren vatandaşa şu söyleniyor: "senin seçme hakkın yok!" Bütün ahlaksız sözleri söylüyorlar. Kadere bakın ki, HÜDA-PAR ile beraberler. Diyorlar ki, 'HÜDA-PAR benim sahamda olduğu için yerli ve milli parti, HDP ise bölücü.' Her şey de bir çifte standardın ve iki yüzlülüğün içerisindesin. İstanbul seçimini 'eyvah kaybettik' diyerek Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkaran kafa bu kafadır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN