İzmir'de şiddetli fırtına: Genç adamı ölüm teğet geçti

İzmir’de etkili olan şiddetli rüzgar faciaya neden oluyordu. Kaldırımda bekleyen bir vatandaş şiddetli rüzgarın etkisiyle düşen gaz betonunun altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, sokaktaki bazı araçlarda ise maddi hasar oluştu.

İzmir’de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle tadilatta olan 4 katlı bir otelin 3’üncü katının balkonundan gaz betonlar düştü. Balkonun hemen altında bulunan bir vatandaş betonların altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Park halinde duran 2 araç ve seyir halinde olan bir araçta maddi hasar oluştu. Seyir halinde olan aracın içerisinde bulunan 4 kişilik aile şans eseri yara almazken, otomobilin camları kırıldı.

Elektronik cihaz satışı yapan evli ve 2 çocuk babası Resul Çalış, aracında maddi hasar oluştuğunu belirterek, "Burası 1.5 yıldır tadilatta. Önlem amaçlı file takılması gerekiyor. Ama yok. Allah korusun. Altından insan geçiyor. Daha kötü olabilirdi. Bir an önce önlem alınmalı. Maddi hasarımız var. Otel sahibinden şikayetçiyiz" dedi.