Kedi ve farenin kovalamacası ünlü çizgi film Tom ve Jerry'yi andırdı

Afyonkarahisar'da kameralara yakalanan kedi ve farenin oyunu ilgi çekti. Sosyal medyada ilgi gören o görüntülerde bir fare kendisini yakalamaya çalışan kediye adeta kafa tuttu ve kediyi kovalamaya başladı. Kovalamacalar bir zamanların ünü çizgi filmi olan Tom ve Jerry'yi andırırken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran görüntülerde bir farenin kediye kafa tutarak aynı çizgi filmi Tom ve Jerry'deki gibi kediyi kovaladığı görüldü.

Tom ve Jerry'yi andırdı

Edinilen bilgilere göre, köy yolunda ilerleyen bir vatandaş yol ortasında kedi ile farenin kavga ettiğini gördü ve ardından cep telefonu ile olayı görüntülemeye başladı. Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan kişi kısa sürede binlerce tıklanma alırken o görüntülerdeki fare ve kedi ise ünlü çizgi filmdeki Tom ve Jerry'yi andırdı.

Kedi sonunda pes etti

Fareyi yemeye çalışan kedinin yaptığı hamle karşısında fare, kendisini adeta savunarak karşılık verdi. Fare kedinin üstüne atlamaya çalışıp bu arada da kuyruğunu yakalamaya çalıştı. Kedi ile fare bir süre çevrelerinde döndükten sonra kedi sonunda pes ederek kovalamacayı durdurdu daha sonrasında ise fare otluk alana girerek gözlerden kaybolurken, kedi ise farenin arkasından bakakaldı.

O anlar ise böyle kaydedildi.