Kızların küfürlü tartışması kavgaya dönüştü: Erkekler olayı izlemekle yetindi

Denizli'de aralarında küfürlü tartışma çıkan liseli kızlar, sokak ortasında birbirlerine girdi. Dört kız öğrencinin aralarına aldığı kız saç baş sürüklenerek dövüldü. Kavga esnasında çevrede bulunan erkeklerin ise kavgayı ayırmak yerine izleyip olayı kayıt etmekle yetinmesi gözlerden kaçmadı. O anlar ise böyle kaydedildi.

Denizli'de meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre lisede eğitim gören kız öğrenciler arasında sınıfta çıkan küfürlü tartışma sokağa taştı. Daha sonrasında grup halinde toplanan kızlar tartışmanın da alevlenmesiyle birbirlerine girdiler.

İlk başta sözlü olarak başlayan kavga daha sonrasında saç baş kavgaya dönüştü. Erkek öğrenciler ise kavgayı ayırmak yerine "sana küfür etti" gibi tabirlerle kavgayı iyice alevlendirdi.

Öte yandan arkadaşları yerde sürüklenirken olayı sadece kayıt altına alan ve izlemekle yetinen erkekler gözlerden kaçmadı. Kızların kavgası araya giren bir vatandaş sayesinde son bulurken o anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir