Koaceli'deki otopark kavgası olayla alakası olmayan birinin otomobiline zarar verdi

Kocaeli'de otoparkta kavga eden şahısların kavgası olayla hiçbir alakası olmayan kadının arabasına patladı. Park yerine gelen talihsiz kadın otomobilinin camının kırıldığını görünce polislere haber verdi, kamera görüntülerini gördüğünde ise şok oldu çünkü otomobilinin camı kavga edilirken yanlışlıkla kırılmıştı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Otoparkta kavga eden şahıslar olayla hiçbir ilgisi olmayan masum bir kadının aracına zarar verdi.

İddialara göre 34 EE 8551 plakalı otomobilin sağ arka camı otoparkta düzgün bir şekilde park edildiği sırada patlatıldı, aracın içinden ise hiçbir şey çalınmadı. İş yerinden çıkan Neslihan D. otoparka ilerlediği sırada otomobilinin arka camının kırıldığını gördü ve şoke oldu. Durumu polis ekiplerine haber veren Neslihan D., polisleri beklerken ise aracını kontrol etti ve hiçbir şeye dokunulmadığını fark etti.

Kavga eden şahıslar camın kırılmasına sebep oldu

Talihsiz kadın aracına bunu yapanların bulunması için şikayette bulunurken güvenlik kamerası görüntülerinde ise birkaç kişinin Neslihan D.'nin otomobilinin yanında kavga ettiği ve daha sonrasında bu kavganın Neslihan D.'nin otomobiline sarktığı gözlemleniyor.

2 ay önce almış olduğu arabasında bu hasarı gören Neslihan D. suçluların bulunmasını istiyor. O anlar ise güvenlik kameralarına işte böyle kaydedildi.