Maçın yıldızı oldu! Enes Ünal'dan harika bir frikik golü ve asist geldi, sosyal medya yıkıldı

Getafe ve Real Sociedad'in karşı karşıya geldiği La Liga'nın 5. haftasında, Enes Ünal dakikalar 45+5'i gösterdiği anda kullandığı frikik ile görenleri mest eden bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın sonucu ise Ünal'ın daha sonrasında yaptığı bir asist ile beraber Getafe tarafında 2-1 biterken genç yıldızın attığı o gol ise sosyal medyada ilgi gördü.

La Liga'nın 5. haftasında takımı Real Sociedad ile karşı karşıya gelen Enes Ünal, ilk yarıda kullandığı frikik ile sosyal medyayı yıkan bir gole imza attı.

MÜTHİŞ BİR FRİKİK GOLÜ VE ASİST YAPTI

Getafe'de forma giyen milli forvetimiz Enes Ünal, dakikalar 45+5'i gösterdiğinde frikik için topun başına geçti ve maçın ilk golünü atarak takımı Getafe'yi Real Sociedad karşısında 1-0 öne geçirdi. Uzatmalara giden ilk yarı genç yıldızımızın attığı gol ile tamamlanırken 25 yaşındaki yetenek ikinci yarıya girildiğinde ise 48. dakikada Carles Aleñá'nın attığı gole asist yaptı ve Getafe böylelikle 2-0 öne geçti.

MAÇIN YILDIZI OLDU

İkinci yarıya her ne kadar hızlı başlasa da Getafe, 50. dakikada gelen Brais Méndez'in golüyle maçın durumunu 2-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka bir gol gelmezken Ünal ise attığı frikik golü ve yaptığı asistle maçın yıldızı oldu ve sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Enes Ünal'ın attığı o gol ise sosyal medyada böyle paylaşıldı.