Remzi Çayır: Türkiye değişim istiyor dip dalga görüyorum

KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Türkiye'nin değişim istediğini belirtti. Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'na atılan taşların insanları kutuplaştırdığını söyleyen Remzi Çayır, "Tayyip Bey'in bir metodu var, ayrıştırarak, kutuplaştırarak, insanları bir şekilde ikiye bölerek sonuç almak istiyor. Bu ne kadar doğru?" ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırı düzenlendi. Yaşanan olaylar sonrası 17 vatandaş yaralandı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da düzenlenen mitingde halka hitap ettiği anda gerginlik yaşandı. Miting alanının hemen yanında toplanan bir grup İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlatmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı.

remzi-cayir.png

'ALLAH'A İNANLAR VE İNANMAYANLAR DİYEREK AYIRACAKLAR'

Erzurum'da yaşanan olayları değerlendiren Remzi Çayır, "Dip dalga görüyorum" dedi. Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı dil ile toplumun ayrıştırıldığından söz ederek "Tayyip Bey'in bir metodu var, ayrıştırarak, insanları bir şekilde ikiye bölerek sonuç almak istiyor bu ne kadar doğru? Makamı korumak için bir yol olabilir. Bu yol millete hizmet etme yolu değil. Bu dili bu kadar sertleştirmeye gerek yok. Neredeyse Allah'a inananlar ve inanmayanlar olarak ayıracaklar. Bu ülkeyi normalleştirmemiz gerekiyor. Sandığa ilk defa 'darbe' diyen Türkiye'de bir bakan." şeklinde konuştu.

'SEÇİME 10 GÜN KALA DOĞALGAZ BULUYORUZ'

İktidarın 'müjde' olarak açıkladığı gelişmelere değinen Remzi Çayır, "Türkiye değişim istiyor, dip dalga görüyorum. İnsanlar korkudan dolayı nereye oy kullanacağını söylemiyor. Sandık başındaki tercihin hiç ummadığımız bir sonuç çıkabileceğini söyleyebilirim. Seçime 10 gün kala doğalgaz buluyoruz. Kimse doğalgazında, petrolünde bulunduğuna inanmıyor, jelibon buluyoruz. Türkiye çok garip bir yer." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN