İmamoğlu'na taşlı saldırıda yeni gelişme: Dört kişi daha serbest

İmamoğlu'na taşlı saldırıda yeni gelişme: Dört kişi daha serbest

İBB Başkanı İmamoğlu'na yönelik Erzurum'daki miting sırasında taşlı saldırı düzenleyen 15 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın ikinci ayağında ise şüpheli sayısı dokuza düştü. Son olarak dün de ekiplerce yakalanan 4 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla, 2'si de savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 7 Mayıs'ta gerçekleştirdiği Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda birçok vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Taşlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada, kamera kayıtları incelendi. İlk olarak 16 şüpheli tespit edildi. Gözaltına alınan 15 şüpheliden biri savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı. Diğerleri ise hakimlikçe adli kontrol şartı ile salıverildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca süren soruşturmanın ikinci ayağında ise 9 şüpheli belirlenip, yakalandı.

4 ŞÜPHELİ DAHA SERBEST

Şüphelilerden biri savcılık ifadesi sonrası, diğerleri de hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi. Son olarak dün de polis ekiplerince yakalanan 4 şüpheli, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla, 2'si de savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı. Öte yandan olaylara karıştığı tespit edilen bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN