Muharrem Sarıkaya'nın tokat olayı Azerbaycan kanalında skeç oldu

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile katıldığı canlı yayın esnasında, kameramana tokat atmasıyla tepkilerin odağı olan gazeteci Muharrem Sarıkaya, Azerbaycan'da yayınlanan şov programına konu oldu. Komedihane isimli şov programı yaşanan olayı mizahi bir şekilde yeniden canlandırdı.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı röportaj sırasında ses ayarı yapan muhabir Ahmet Demir'e tokat atmıştı. Sarıkaya'nın muhabire gösterdiği şiddet sonrası görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla, Sarıkaya'ya tepki gösterilmişti. Muharrem Sarıkaya ise gelen tepkiler üzerine önce özür diledi, ardından da görevinden istifa etti.

AZERBAYCAN'DA MİZAH KONUSU OLDU

Türkiye'de çok konuşulan ve tepkilere neden olay Azerbaycan'a kadar ulaştı. Hazar kanalında yayınlanan "Komedihane" adlı şov programında, Muharrem Sarıkaya'nın muhabir Ahmet Demir'e attığı tokat mizahi bir şekilde yeniden canlandırıldı.

Komedi programında yeniden canlandırılan olayda, moderatör teknik elemanı yanına çağırıp darp etmesi, o sırada kadın konuğun şaşkın halleri seyirciyi kahkahaya boğdu.

İlgili Haberler