Mustafa Karaalioğlu: Muhalefet politik söylem omurgası oluşturamadı

KARAR TV'nin Ortak Akıl programında Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs tarihini seçim için işaret etti. "Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Milletimiz aynı gün, bu darbe şakşakçılarına 'yeter' diyecektir" ifadesi üzerine seçim sloganları tartışıldı.

MERVE ŞİŞMAN

Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu KARAR TV'nin Ortak Akıl programında gündemi değerlendirdi.

taha-akyol.png

SEÇİM SLOGANI: YETER SÖZ MİLLETİNDİR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Milletimiz aynı gün, bu darbe şakşakçılarına 'yeter' diyecektir" sözlerini kullanmasına sosyal medya hesabından yanıt vermişti. Erdoğan'ın 14 Mayıs'ı işaret etmesi üzerine gözler seçim tarihine gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yeter söz milletindir' ifadesi ise Ortak Akıl programında tartışma konusu oldu. Bu konuya yönelik konuşan Mustafa Karaalioğlu şu ifadeleri kullandı: Sayın Erdoğan şöyle bir avantajı kullanıyor burada; muhalefetin politik söylem omurgası oluşturamamasından bir istifade bu sözleri söylüyor. Muhalefet hangi kavramlarla yeni bir dönem ifade ediyor? biz şu an bunu bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN