Rumelili sanatçı sahnede kalp krizi geçirdi

Zeytinburnu Belediyesi’nin Yöresel Günler etkinliğinde sahne alan Rumelili sanatçı Ramazan Günay kalp krizi geçirdi. Sahnede yere yığılan Günay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Yöresel Günler etkinliğinde üzücü bir olay yaşandı. Sahneye Rumeli Halk Oyunları ekibi çıktı. Ardından ise Rumeli'nin tanınmış isimleri Arif Şentürk ve Ramazan Günay, birlikte el ele çıkarak türkü söyledikleri sırada, Rumelili sanatçı Ramazan Günay, bir anda yere yığıldı. Yere yığılan sanatçının yardımına görevliler ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy koştu. Kalp krizi geçiren sanatçıya kalp masajı yapıldı. Ardından hastaneye kaldırılan sanatçı, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı.

Olayın ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Çok güzel bir geceyi birlikte yaşıyorduk. Gecede adeta izdiham, Sahnede iki usta vardı. Türkleriyle bizleri Rumeli'ye Balkanlara götürüyorlardı. Bir anda sahne buz kesti. Ramazan Ağabeyimiz kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen Ramazan Ağabeyimiz kurtarılamadı. Çok üzgünüm mekanı cennet olsun. Sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir