Sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs polisler tarafından suçüstü yakalandı

Diyarbakır'da iki sürücü arasında trafikte çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Işıklarda durmalarının ardından aracından inen silahlı şahıs diğer sürücüyü kovaladı fakat yakalayamadı. Kendi aracından inen kadını da cadde ortasında tokatlayan kadın daha sonrasında diğer sürücünün aracına kurşun yağdırdı ve polislere suçüstü yakalandı. O anlar ise cep telefonuna saniye saniye kaydedildi.

İki sürücü arasında trafikte çıkan tartışmaya silah dahil oldu, silahlı şahıs sokakta hem bir kadını darp etti hem de kurşun yağdırdı.

Olay, önceki gece Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Selahattin Eyyubi Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki sürücü arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

SÜRÜCÜ KAÇINCA ARACINA KURŞUN YAĞDIRDI

Yol kenarında duran sürücülerden biri silahına davranınca diğer sürücü aracını bırakarak kaçtı, silahlı şahıs ise küfürler ederek tabancayla peşine düştü. Yakalayamayınca geri dönen şoför, kendi aracından inen kadını cadde ortasında tokatladı, ardından kaçan sürücünün aracına kurşun yağdırdı.

O esnada yoldan geçen polisler ise şahsı suçüstü yakaladı. Şahıs, gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olay neticesinde ölü ya da yaralı olmazken, konuyla ilgili inceleme başlatıldı ve o anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi.