Sultanbeyli'de magandalar dehşet saçtı: Ambulansı dahi aralarına aldılar

Sultanbeyli'de asker uğurlaması için konvoy oluşturan bir grup trafiği birbirine kattı. Araçlarıyla yolları kestikleri yetmediği gibi üzerine de trafikte drift yaparak trafiği tehlikeye attılar. Camlardan sarkarak kendi canlarını da hiçe sayan şahıslar seyir halinde ilerleyen bir nakil ambulansını da alarak tehlikeli konvoylarına devam ettiler. O anlar ise böyle kaydedildi.

Sultanbeyli'de yapılan asker uğurlaması trafikte dehşet saçtı.

Akşam saatlerinde gerçekleşen asker uğurlaması büyük bir konvoy ile yapıldı. Trafikte araçları ile konvoyu oluşturan şahıslar yüksek sesli müzik dinleyerek, otomobillerinin camlarından sarkarak yolculuklarına devam etti.

BULVARIN ORTASINDA 3 OTOMOBİL İLE DRİFT YAPTILAR

Sadece kendi hayatlarını tehlikeye atmakla da kalmayan şahıslar daha sonrasında araçlarıyla yolu kesti ve Fatih Bulvarı'nın ortasında 3 otomobil ile drift yapmaya başladılar. Drift yaptıkları esnada da camlarından sarkmaya devam eden şahıslar yok artık dedirtti.

HASTA NAKİL AMBULANSINI ARALARINA ALDILAR

Daha sonrasında ise konvoy, yolda ilerleyen bir hasta nakil ambulansına da dalaştı ve ambulansı aralarına alarak gitmeye çalıştılar. Ambulans sürücüsü ise o magandalardan kurtulmak için yol kenarına çekmek zorunda kaldı.

O anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedilirken konvoyun yaptıklarını görenler ise gözlerine inanamadı.