Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in Arnavutluk'ta yakalandığı anlar kamerada

Türkiye'de Kripto para borasından son yılların en büyük vurgunlarından birini yapan Thodex'in firari kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı. Arnavutluk'ta yakalanan Özer binlerce kişiyi dolandırarak ülkeden kaçmıştı ve kırmızı bülten ile aranmaktaydı. Özer'in yakalanma anları ise kameralara böyle yansıdı.

Kripto para borsasında binlerce kişiyi dolandıran ve birçok reklam ile sektöre hızlı bir şekilde giriş yapmış olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandı.

OTELİN GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Kırmızı bülten ile aranan Özer, Arnavutluk'un Vlora (Avlonya) kentinde yakalandı. Binlerce yatırımcısını toplamda milyonlarca dolar dolandırıp daha sonrasında yurt dışına kaçan Özer'in 20 Nisan’da Arnavutluk’ta bir otele giriş yaptığı sırada güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği iddia edilmişti. Söz konusu otelin başkent Tiran’da olduğu ifade edilmiş ve Özer’in resepsiyondaki görevliye pasaportunu uzattığı görülmüştü.

Türkiye'de binlerce kişiyi zarara uğratarak yüklü miktarda kripto para ile Arnavutluğa kaçan Özer ise bugün yakalandı ve o anlar kameralara saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir