Zonguldak'ta kiraladığı araç ile tünel duvarına çarpan sürücü hayatını kaybetti

Zonguldak'ta kiraladığı araç ile yoldan çıkıp tünelin duvarına vuran sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Tünelin duvarına vurmasının ardından bir evin bahçesine dalan otomobil, kaza sonrasında adeta ikiye katlanmış bir şekilde bulundu. Kazaya saniye saniye şahit olan vatandaş ile o aracın son görüntüleri ise böyle kaydedildi.

Kiraladığı aracın kontrolünü kaybeden şahıs, önce tünel duvarına daha sonrasında da bir evin bahçesine uçtu. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

İddialara göre sabah saat 10.30 sıralarında Zonguldak-Ankara karayolunda meydana gelen olayda, Muhammet Ç. (36), bir süre önce kiraladığı 67 EC 545 plakalı acaıyla seyir halindeydi. Daha sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yoldan çıktı ve otomobili ile tünelin duvarına çarpıp ardından da yol kenarındaki evin bahçesine uçtu.

OTOMOBİL ORTADAN İKİYE KATLANDI

Otomobil kazada adeta ortadan ikiye katlanırken sürücünün ise sıkıştığı araçta olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Sürücünün kaza yerinde hayatını kaybettiğinin tespit edilmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme başlattı ve yapılan incelemelerin ardından sürücünün cansız bedeni araçtan çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.

O ANLAR SANİYE SANİYE TANIKLIK ETTİ

Öte yandan o dehşet anları ise tek başına yaşayan bir vatandaş evinin penceresinden saniye saniye izledi. Yaşar Bayraktar, "Frene bastı. Yer kumluydu. Hakimiyeti sağlayamadı duvara vurdu. Sonra buraya uçtu. Ben evde kalıyordum. Cam açık, direkt arabayla göz göze geldim. İçerde vefat etti. Ben psikiyatrik tedavi görüyorum. Yaşadıklarım kolay değil. Benim burada durmam mümkün değil. Aslında bu arazi kamulaştı ama gidecek başka yerim yok" diye konuştu.

Hayatını kaybeden sürücünün ise esnaflık yaptığı, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilirken aracın takip cihazında ise son hızının ise 135 kmh/sa olduğu öğrenildi.