Kars'ı sağanak vurdu: 40 dakikalık yağış sokakları göle çevirdi

Kars'ı sağanak vurdu: 40 dakikalık yağış sokakları göle çevirdi

Kars’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur kısa sürede caddeleri sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin bodrumuna ise su doldu.

Kars’ta akşam saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini artıran yağmur, cadde ve sokakları sular altında bırakırken, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. 

18-08/03/-12061322

Karşıdan karşıya geçmek için asfalt üzerine taş ve tahta dizen vatandaşlar yine ıslanmaktan kurtulamadı. Yaklaşık 40 dakika süren sağanak yağmur, kentte özellikle araç trafiğini tıkadı. Yağmurdan iş yerlerinin bodrumlarına su dolan vatandaşlar ise ne yapacağını şaşırdı. Kars’ta sağanak yağmurun hafta sonu da etkili olacağı öğrenildi. 

KARS/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN