Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanları 2020 | Kartal İmam Hatip yüzdelik dilimleri ve başarı sıralaması

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanları 2020 | Kartal İmam Hatip yüzdelik dilimleri ve başarı sıralaması

İstanbul’un en köklü okullarından biri olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanları 2020 yılı için en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Eğitimini bu lisede sürdürmek isteyen her bir öğrenci, Kartal İmam Hatip yüzdelik dilimleri, başarı sıralaması ve taban puanlarını gözden geçiriyor.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi kontenjanları da yine araştırılan konular arasında yer alıyor. Tercihini Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden yana kullanacak olan adaylar, geçen senenin taban puanları, yüzdelik dilimleri ve başarı sıralamasını da öğreniyor.

KARTAL İMAM HATİP LİSESİ TABAN PUANLARI

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanları, yüzdelik dilimleri, başarı sıralaması ve kontenjanları, 2020 yılı Tercih Kılavuzu ile paylaşılıyor. Her sene Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Tercih Kılavuzu ile birlikte öğrenciler, Kartal İmam Hatip Lisesi için kontenjan, taban puanları, başarı sıralaması ve yüzdelik dilimlerini görebiliyor.

2019'A AİT LİSELERİN TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

GEÇEN SENE (2019) KARTAL İMAM HATİP’İN TABAN PUANI KAÇTI?

2019 yılı MEB tarafından yayınlanan Tercih Kılavuzunda yer alan bilgilere göre Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 150 kontenjan açmıştı. En düşük yüzdelik dilimi 1,24 olara paylaşmıştı. En yüksek yüzdelik dilim ise 0,01 olarak açıklanmıştı.

KARTAL İMAM HATİP LİSESİ İÇİN TIKLAYIN

KARTAL İMAM HATİP’İN 15 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİ 5 YABANCI DİL ÖĞRENDİ

Lise öğrencisi İclal Dağcı, Türkçe hâricindeki okulda öğrendiği Arapça ve İngilizce dillerinin yanında, herhangi bir kurs veya eğitimci desteği olmaksızın kendi imkanlarıyla İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca öğrenerek 5 dil konuşmaya başladı. Dağcı, ilkokulda İngilizce öğrenmeye başladığını belirterek, ardından ortaokulda da Arapça öğrendiğini kaydetti.

Eğitimini aldığı diller hâricinde 11 yaşında kendi başıma Fransızca öğrenmeye başladığını anlatan Dağcı, İspanyolcayı bir ayda çözdüğünü kaydederek, İspanyolcanın diğer dillere benzediği için avantajlı olduğunu düşündüğünü söyledi.

İtalyanca ve Fransızca konuşabildiği için İspanyolcayı da kısa sürede öğrendiğini anlatan 15 yaşındaki Dağcı, bir süredir de Almanca ve Rusça öğrenmeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN