Kavgada Pitbull'u bıçakladılar

Iğdır'da çıkan bir kavgada sahibinin yanındaki Pitbull köpeği bıçaklandı. Polis köpeğin sahibine 10 bin TL para cezası keserken, köpek belediye veterineri tarafından ameliyat edildi.

Iğdır'da dün gece yarısı kavga olduğu haberini alan polisler, olay yerine ulaştıklarında yerde kanlar içinde yatan bir köpekle karşılaştı. Köpeğin sahibi Ferdi Gülten, tanımadığı kişilerce saldırıya uğradığını, bu sırada köpeğinin de bıçaklandığını söyledi.

Polisler, köpeği bıçaklayan saldırganla ilgili araştırma başlatırken, evinde Pitbull besleyen Ferdi Gülten’e Kabahatler Kanunu çerçevesinde 10 bin 434 TL para cezası kesti. Bu arada, polislerin Iğdır Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim ettiği köpek, veteriner Serdar Akuş tarafından ameliyat edildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN