Kayseri’de HDP binasına girmeye çalıştılar, polis engel oldu | Son dakika haber

Kayseri’de HDP binasına girmeye çalıştılar, polis engel oldu | Son dakika haber

Kayseri’de vatandaşlar alçak saldırı sonrası HDP binasına yürüdü. Bazı vatandaşlar binaya girmeye çalışırken polis engel oldu.

Kayseride askerlerin bulunduğu halk otobüsüne yönelik alçak saldırı sonrası vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına akın etti. Bir grup vatandaş da HDP binasına saldırdı. Polisin durdurmaya çalıştığı vatandaş, slogan atarak zorla binaya girmeye çalıştı. Polis ekipleri bina çevresindeki önlemlerini artırdı.

KAYSERİ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN