İntihara kalkışan kadını polis tek hamleyle kurtardı

İntihar etmek için 4 katlı bir binanın çatısına çıkan kadını gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polisin ikna etmeye çalıştığı kadın çatının kenarına yaklaşması ile harekete geçen ekipler tek hamleyle çektikleri kadını kurtardılar.

Olay Kayseri’ye bağlı Kocasinan ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gevher Nesibe Mahallesi, Yelkenli Sokak üzerinde bulunan, 4 katlı binanın çatı katına çıkan bir kadın olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbarın ulaşması ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

0002.png

H.Y. isimli şahsın atlama ihtimaline karşın harekete geçen itfaiye ekipleri zemine branda açtı. Bu esnada polis ekipleri ise kadını ikna etme çalışmalarına başladı.

Bir süre süren ikna etme çalışmaları başarılı olmazken, H.Y.'nin çatının uç kısmına geldiğini gören polis ekipleri harekete geçti. Tek hamleyle kadını çıktığı yerden çekip alan polis ekipleri, H.Y.’yi etkisiz hale getirerek çatıdan indirdi.

0003.png

Polis ekipleri tarafından apartmandan indirilen kadın, gözyaşları ile ambulansa bindirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.