Kayseri'ye Batmanlı Vali atandı | Şehmus Günaydın kimdir? Özgeçmişi...

Kayseri'ye Batmanlı Vali atandı | Şehmus Günaydın kimdir? Özgeçmişi...

Valiler Kararnamesi ile Kayseri'ye atanan Isparta Valisi Şehmus Günaydın Batmanlı'dır. Valiler kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararnamenin detayları merak edilirken Kayseri'ye Batmanlı Şehmus Günaydın atandı. Şehmus Günaydın kimdir? İşte özgeçmişi ve kararnamenin detayları

Valiler Kararnamesi ile Kayseri'ye Batmanlı Vali atandı. Şehmus Günaydın kimdir? Özgeçmişi ve hayatı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 1966 doğumlu olan Şehmus Günaydın Isparta Valisi olarajk görev yaparken Kayseri Valisi olarak atandı. Günaydın yeri değiştirilen isimler arasında. Bu günkü resmi gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 39 ile yeni vali atanırken, 21 ilin valisi görevden alındı.

18-10/27/kayseri-valisi-sehmus-gunaydin-kimdir.jpg

KAYSERİ VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN KİMDİR? 

Isparta'dan Kayseri'ye atanan Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman'da doğdu. İlköğretim ve lise tahsilini Batman'da yapmıştır. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır.

ŞEHMUS GÜNAYDIN NERELERDE GÖREV YAPTI?

Hatay Kaymakam adaylığı, Yeşilova, Ulukışla Kaymakam Vekillikleri, Sulakyurt, Gürgentepe Kaymakamlıkları, Bitlis ve Şanlıurfa Vali Yardımcılıkları; Alaçam, Yatağan Kaymakamlıkları ve Aydın Vali Yardımcılığı; Urla Kaymakamlığı yapmıştır. 23 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kastamonu valiliğine atanmıştır. 2016 yılına kadar Kastamonu'da görev yapan Günaydın, 30 Mayıs 2016 tarihli kararname ile Isparta valisi olmuştur.

18-10/27/valiler-kararnamesi-kayseri-valisi.jpg

VALİLER KARARNAMESİ İLE BAŞMÜFETTİŞLİĞE GETİRİLENLERİN İSİMLERİ

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Nurullah Naci Kalkancı, Ankara Valisi Ercan Topaca, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bartın Valisi Nusret Dirim, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Edirne Valisi Günay Özdemir, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Hatay Valisi Erdal Ata, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Malatya Valisi Ali Kaban, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Uşak Valisi Salim Demir, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Zonguldak Valisi Ahmet Çınar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN