Kayseri'yi yasa boğan haber: Üç öğretmen Kovid-19'a yenildi

Kayseri'yi yasa boğan haber: Üç öğretmen Kovid-19'a yenildi

Yüz yüze eğitimde ikinci hafta başlarken, yasa boğan haberler peş peşe geldi. İki okul müdürünün koronavirüsten hayatını kaybetmesinin ardından Kayseri'de de 3 öğretmen Kovid-19'a yenik düştü.

Kayseri'de Kocasinan Mehmet Alçı İlkokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Yağmur, Kayseri Arif Molu Meslek Teknik Anadolu Lisesi Makine ve Teknolojisi Öğretmeni Dursun Kocakaya, ve Kayseri Merkez Meslek Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nurdağ Coşar, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İL MİLLİ EĞİTİM'İN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Vefat haberlerini, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü de sosyal medya hesabından duyurdu.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin ismiyle yapılan açıklamada, öğretmenlerin ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Ekinci'nin öğretmenlerin ölüm nedenini yazmaması ise tepkiyle karşılandı.

NE OLMUŞTU?

Konya'da da Meram Dere Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Metin Avcı ile Meram Şehit Ahmet Senih Durum İlkokulu Müdürü Atilla Ayan, koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybetmişlerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN