Kefaret'te Münevver ile Kadir'e şok: Düğün iptal!

Kefaret'te Münevver ile Kadir'e şok: Düğün iptal!

Kadir oğlunun kumarda kaybettiği paralar nedeniyle ölüm tehdidi alması üzerine üzüntüden hastanelik olur. Zafer adalete teslim edilirken Sinan sözünü tutar ve Arzu’nun kaçmasına göz yumar. İşte tüm fragmanlar...

Kefaret 21. bölüm özeti, belli oldu.  Sinan hapishanede hayatta kalma mücadelesi veren Zeynep'i kurtarabilmek için Arzu'nun teklifini kabul eder. Fulya temize çıkıp evine dönerken Sinan hapishaneden kaçırdığı Arzu ile birlikte Zafer'i aramaya başlar.

KEFARET 21. BÖLÜM 1. FRAGMAN

21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kefaret'in 21. bölümü, 11 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetini izleyiciyle buluşacak. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Kefaret son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Zeynep, Zafer'in suçunu itiraf etmesi ile özgürlüğüne kavuşurken Sinan, Arzu'yu kaçırarak suç işlediği için istifa eder. Zeynep hayatındaki bütün ağırlıklardan kurtulma niyetiyle döndüğü evinden ilk iş olarak Meltem'i kovarken Sinan da kaçan Arzu'nun peşine düşer.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 21. bölüm özeti: Ahmet hapse giren Arzu'yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep'in evinde de barınamaz ve Meltem'in yanına dönmek zorunda kalır. Elif'in ziyareti sonucu Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşar ve mahkeme, tedavisinin hastanede devam etmesine hükmeder. Sinan, Kadir'in oğlu Kemal'in kumar borçları yüzünden aldığı ölüm tehditlerini araştırmaya başlar. Tehditlerin kaynağına ulaşan Sinan'ın sevdiklerinin başına büyük dertler açılır. Fulya ve Emre, Münevver ile Kadir'in  Zeynep'in bahçesindeki çifte düğün hazırlıkları düğüne birkaç saat kala sürpriz bir gelişme ile yarım kalır.

KEFARET 21. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Mesude Eraslan'ın oturduğu Kefaret oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay (Zeynep Çınarlı), Mert Fırat (Sinan), Yurdaer Okur (Ahmet Çınarlı), Özge Özacar (Meltem), Ege Kökenli (Nil), Ayşegül Cengiz (Münevver), Mine Kılıç (Arzu), Tolga Güleç (Zeki), Lavinya Ünlüer (Elif Çınarlı), Göktan Oktay Göztepe (Can Çınarlı), Efe Deprem, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu gibi isimler yer alıyor.

KEFARET NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kefaret dizisinin çekimler, İstanbul'un çeşitli mahallelerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Göl ve orman mekanları için İstanbul'un özellikle Kemerburgaz'daki doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Nişantaşı ve Sarıyer gibi lüks semtler tercih ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN