Kenan Işık ne zaman komaya girdi? Sağlık durumuna ilişkin eşinden açıklama

Kenan Işık ne zaman komaya girdi? Sağlık durumuna ilişkin eşinden açıklama

2014’te fenalaşarak düşmesinin ardından beyin kanaması geçiren ve ameliyatın ardından uzun süre bitkisel hayatta kalan Kenan Işık’la ilgili sevindiren haber gelmişti. Kenan Işık’ın sağlık durumunun eskiye nazaran iyiye gittiği iddia edilmişti.

Kenan Işık’ın gözleriyle iletişim kurabildiğini, kendi sandalyesinde saatlerce tek başına dik durabildiği kaydedilirken, daha önceden bunları yapamadığı öğrenildi. Tedavisine evde devam edilen Kenan Işık’tan gelen müjdeli haberler, sevenlerini mutlu etmişti. Ancak usta ismin eşi Beril Işık, çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

KENAN IŞIK’IN SON HALİ

Uzun süredir komada kalan ve tedavisine evde devam edilen Kenan Işık’ın, hareketsiz ve tepkisiz bir şekilde bitkisel hayatta olduğu belirtilmişti. Kenan Işık’ın son zamanlarda gözleriyle iletişim kurabildiği iddia edildi. Ancak Kenan Işık’ın son hâlini gösteren bir görüntü bulunmuyor.

KENAN IŞIK NE ZAMAN VE NEDEN KOMAYA GİRDİ?

2014’te saunadan çıktıktan sonra fenalaşarak düşmesinin ardından beyin kanaması geçirerek rahatsızlanan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık, bilinci kapalı bir şekilde yıllarca evinde tedavi görüyordu. 

Gözlerden uzak bir şekilde senelerdir tedavisine devam edilen Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, eşinin sağlık durumu ile ilgili herhangi bir değişikliğin olmadığını bildirdi.

KENAN IŞIK’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kenan Işık’la ilgili müjdeli haberi Günaydın gazetesindeki köşesinden paylaşan Yüksel Altuğ, uzun zamandır komada tedavi gören usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık’la ilgili müjdeyi, sosyal medyadan eşi Beril Işık’ın verdiğini söyleyerek, usta ismin söylenenleri duyduğunu, gözleriyle konuştuğunu ancak henüz tepki veremediğini iddia etti.

Kenan Işık’ın yoğun bir şekilde ergoterapi ve fizyoterapi tedavisi gördüğü bilgisini paylaşan Altuğ, usta oyuncunun bakışlarıyla etrafındakileri takip edebildiğini vurgulayarak, gözleriyle iletişim kurabildiğini yineledi. Kenan Işık’ın tekerlekli sandalyesinde bazı günler uzun saatler boyunca oturduğunu anlatan Altuğ, vücudunu artık bütünüyle kendisinin tutabildiğini, dik durabildiğini kaydederek, daha önceden bunların hiçbirini yapamadığını vurguladı.

kenan-isik-ne-zaman-komaya-girdi-saglik-durumuna-iliskin-esinden-aciklama.jpg

KENAN IŞIK'IN EŞİNDEN AÇIKLAMA: İDDİALAR YALAN

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, eşinin durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını belirterek, iddiaların tamamen yalan olduğunu söyledi.

KENAN IŞIK’A NE OLDU?

Spor sonrasında saunaya giren ünlü sunucu Kenan Işık'ın saunanın ardından fenalaşarak dengesini kaybettiği, kafasını yere çarptığı açıklanmıştı. Bundan dolayı beyin kanaması geçiren ünlü sunucu Kenan Işık, ameliyata alınmıştı. Ameliyat uzun saatler boyunca devam ederken, Kenan Işık'ın seneler sürecek yoğun bakım tedavisine başlanacaktı.

Türkiye'yi üzen gelişmenin arkasından bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan Kenan Işık, 4 saat süren ameliyatının ardından hayati tehlikesini atlatmıştı. Fakat olayın yaşandığı tarihin ardından bir müddet daha komada kalan Kenan Işık’ın tedavisine evinde devam ediliyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN