Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sözlerine cevap: Haber verildi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sözlerine cevap: Haber verildi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap verdi. "Aileyle, muhtarla görüşüldü. Kiminle görüşülecek, herkesle görüşüldü" diyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisini arayıp aramamasına ilişkin Etmeyebilir. Herhangi bir beklentim yok" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ben bile bir cumhurbaşkanı olarak herhangi bir şehit evi ziyaretinde önce soruyorum. Gidişim orayı rahatsız eder mi? Eğer edecekse gitmeyim derim" sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Çubuk'a şehit cenazesine gitmeden önce aileyle ve muhtarla görüşüldü" dedi.

Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Ben bile bir Cumhurbaşkanı olarak, herhangi bir şehit evi ziyaretinde, öncelikle soruyorum; 'Gidişim orayı rahatsız eder mi" yönündeki açıklamalarının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, giderken herkesle görüşüldüğünü söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Aileyle, muhtarla görüşüldü. Kiminle görüşülecek, herkesle görüşüldü" dedi.

Erdoğan'ın telefonla geçmiş olsun dileğinde bulunup bulunmadığı sorusuna Kılıçdaroğlu, "Etmeyebilir. Herhangi bir beklentim yok" karşılığını verdi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Meclis'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı hakkında değerlendirmelerde bulunurken şunları söylemişti: 

"Burada bir şehit var ve bu şehidin kimler tarafından yapıldığı belli. PKK ile hangi siyasi örgüt el ele kol kola geziyor ve bunun yanında da Türkiye’de hangi siyasi partiler kol kola veriyolar. Sonra oraya gidiyorlar. Burada artık bir gaz sıkışması var.

Bu insanların birikmiş olan gaz sıkışması karşısında nereye gideceksin, bunların hepsini etraflıca bir incelemek lazım, bunların üzerine de düşünmek lazım değil mi? Bunları bir istismar şeyine dönüştürmenin bir anlamı yok. Buralarda çok dikkat etmemiz gerekir. Ben bile bir cumhurbaşkanı olarak herhangi bir şehit evi ziyaretinde önce soruyorum. Gidişim orayı rahatsız eder mi? Eğer edecekse gitmeyim derim. Dua yapacaksam duayı evimden yaparım, olay bu kadar basit."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN