Kızılot Halk Plajı 10 yıllığına yeniden Manavgat Belediyesi'nin

Kızılot Halk Plajı 10 yıllığına yeniden Manavgat Belediyesi'nin

Manavgat Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl modern bir şekilde dizayn edilerek kullanıma açılan Kızılot Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın kira sözleşmesi yenilendi. Manavgat Belediyesi tarafından işletilen Kızılot-1 C tipi mesire alanının kira süresinin dolması nedeniyle yeniden 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin sözleşme, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış tarafından imzalandı.

İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Mahallesi’nde 1.2 km’lik sahil boyunca yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın açılışını 2020 yılının Haziran ayında düzenlediği muhteşem bir törenle yapmıştı. Manavgat Belediyesi’nin 125 dönümlük alan üzerinde yaptığı düzenleme içinde 19 adet mangalsız pikniğe elverişli kamelya, 1 çocuk parkı, açık spor alanı, 2 çeşme, 2 cankurtaran kulesi, 2 büfe, WC’ler, duş-soyunma kabinleri, 150 araçlık otopark, yürüyüş yolları ve 15 bin m2’lik yeşil alanla güzelleştirilen Plaj ve Mesire Alanı içinde şemsiyeler de yer alıyordu. Kızılot Halk Plajı halkın beğenisini toplamıştı. 

BAŞKAN SÖZEN, HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük emeklerle hayata geçirilen Kızılot Halk Plajı ve Mesire alanının kira sözleşmesinin yenilenmesine çok mutlu olduğunu dile getirerek Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış’a teşekkür etti. Sözen, “Plaj ve mesire alanımız, eskiden olduğu gibi, büyük bir titizlikle belediyemiz tarafından halkımıza hizmet sunmaya devam edecek. Sözleşmenin yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış de, kente böylesine güzel bir halk plajı ve mesire alanının kazandırılmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirerek Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. 

Manavgat Belediyemiz tarafından işletilen Kızılot-1 C tipi mesire alanının kira süresinin dolması nedeniyle Manavgat Orman İşletme Müdürü Sayın M. Sedat Çalış ile bir araya gelerek, yeniden 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin sözleşmeyi imzaladık. Tüm Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN