KKTC'de aile faciası: Anne-babasını öldürüp intihar etti

KKTC'de aile faciası: Anne-babasını öldürüp intihar etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 14 yaşındaki bir çocuğun annesini ve babasını öldürerek intihar ettiği iddia edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 14 yaşındaki bir çocuğun annesi ve babasını öldürüp, intihar ettiği öne sürüldü. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti güne aile vahşetiyle uyandı. Geçitkale'de aile arasında çıkan tartışma 3 ölümle sonuçlandı. Olayla ilgili ilk bulgulara göre, 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu’nun annesi Bengü Çobanoğlu ile emekli astsubay olan babası İbrahim Çobanoğlu’nu vurarak intihar ettiği iddia edildi. Olayla ilgili olarak aile bireyinden Eralp Çobanoğlu’nun (18), Mağusa Polisi Müdürlüğü’nde sorgulandığı belirtildi. Cinayeti kimin işlediğiyle ilgili çok yönlü araştırma sürüyor. Polisin cinayetle ilgili yaptığı incelemelerde evin içerisinde 2 boş kovan bulduğu, olayda kullanılan tabancanın emare olarak alındığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN