Kocaeli'nde hırsızlık yaptılar İstanbul'da yakalandılar

Kocaeli'nde hırsızlık yaptılar İstanbul'da yakalandılar

Kocaeli'ndeki çeşitli işyerlerinden inşaat malzemesi ve araç lastiği çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli İstanbul'da yakalandı.

İzmit'te bir inşaat firmasından yaklaşık 10 bin lira değerinde inşaat malzemeleri çalan ardından Darıca İlçesi'nde de bir otomobil lastiği satan bir firmadan 80 bin lira değerinde 200 araç lastiği çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli, polisin işyerlerindeki güvenlik kameraları ve Mobese kayıtları sayesinde tespit edilerek takip altına aldı. Çaldıkları malzemeleri sattıkları belirtilen 28 yaşındaki H.G. ile 61 yaşındaki A.Y. polisin takibi sonucu İstanbul Kadıköy'de yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan şüpheliler Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

KOCAELİ / DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN