Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, Süper Kupa finaline hazırlanıyor

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, Süper Kupa finaline hazırlanıyor

Süper Kupa finalinin oynanacağı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Finalde ilk kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulanacak.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor arasında 5 Ağustos'ta Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak final karşılaşması için tüm hazırlıklar sürüyor.

Daha önce Milli Takımın Hollanda, İzlanda ve Ukrayna maçlarına da ev sahipliği yapan stadyumda, zemin bakımı, koltuk temizliği gibi çalışmalar hız kazandı.

Stadyumda bir yandan hazırlıklar sürerken diğer yandan da yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ettiği gözlendi. 

İLK KEZ 'VAR' UYGULANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin de incelemelerini sürdürdüğü stadyumda, ilk kez kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulanacak. 

KONYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN