Korkunç cinayet: Genç kız, TikTok videosu çekerken öldürüldü

Korkunç cinayet: Genç kız, TikTok videosu çekerken öldürüldü

ABD'nin Atlanta kentinde TikTok videosu çeken 16 yaşındaki Kalecia Williams, odaya giren silahlı saldırgan tarafından öldürüldü. Genç kızın son görüntülerini görenler gözlerine inanamadı.

ABD, Atlanta'da işlenen korkunç cinayet işlendi. Bir otel odasında TikTok videosu çeken Kalecia Williams isimli genç kız kapıyı açıp odaya giren silahlı saldırgan tarafından vuruldu. Güvenlik yetkilileri Williams ile aynı yaştaki saldırganı yakaladıklarını açıkladı.

Olay iki gün önce Atlanta'da bir otel odasında gerçekleşti. Cinayetten saniyeler önce müzik eşliğinde dans edip TikTok videosu çeken genç kız uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Kalecia Williams adındaki genç kız odasında neşeyle dans ederken bir yandan da bu anları çektiği TikTok videosunda paylaşıyordu. Olay anının videosunda son saniyelerde odaya giren bir kişinin silueti belirdi. 

Kalecia tam o anda korkuyla irkildi ve video sona erdi. Genç kız odaya giren silahlı saldırgan tarafından vurularak oracıkta hayatını kaybetti. Atlanta Polis Teşkilatı'ndan yetkililer yaptıkları takip sonucu kurbanla aynı yaştaki erkek katili yakaladı.

Atlanta güvenlik teşkilatı, Williams ile aynı yaştaki saldırganı yakaladıklarını açıklarken, kurbanın annesi April Smith, kızının ölümüyle ilgili açıklanamayan detaylar bulunduğunu ve olayın birden fazla faili olduğuna inandıklarını söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN