Korona olan annesi için Twitter'dan yardım istedi: Ölüyor, yalvarıyorum lütfen!

Korona olan annesi için Twitter'dan yardım istedi: Ölüyor, yalvarıyorum lütfen!

Her gün yeni bir rekor kırılırken, hastanelerdeki vahim tabloyu bir vatandaş Twitter'dan gözler önüne serdi. Gizem Küçükyavuz isimli bir kullanıcı, 56 yaşındaki annesi için sosyal medyadan yardım istedi. "Sayın bakan 10 saat oldu entübe serviste bekliyor" diyen Küçükyavuz'un isyanı yürekleri yaktı: Annem için yoğun bakım bulamıyoruz, 2 saattir yoğun bakım bulamıyoruz, annem ölüyor, lütfen yalvarıyorum yardım edin.

Koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören 56 yaşındaki annesi için Twitter'dan yardım isteyen Gizem Küçükyavuz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da seslendi.

Twitter'dan yaşananları adeta haykıran Küçükyavuz, şunları kaydetti: "Ne olur artık saatler bizim için çok önemli annem 16 Nisan'da yattığı Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde dün gece entübe edildi. 12 saattir yoğun bakım bulamıyoruz annem ölüyor, lütfen yalvarıyorum yardım edin."

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Küçükyavuz, sosyal medyadan yardımı işe yaradı ve bir süre Küçükyavuz, yeni bir paylaşım yaparak annesine yoğun bakım yatağı bulunduğunu duyurdu:

"Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne annem sevk ediliyor. Hepinize destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin."

Küçükyavuz, daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek bir paylaşım daha yaptı.

Paylaşımında " Sağlık Bakanlığı aracılığıyla annem Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine sevki yönlendirildi. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN