Koronavirüs Türkiye son durum | 2 Nisan corona virüs yeni vaka ve ölüm sayısı ne kadar?

Koronavirüs Türkiye son durum | 2 Nisan corona virüs yeni vaka ve ölüm sayısı ne kadar?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye koronavirüste son durumu kamuoyu ile paylaştı. Peki, 2 Nisan corona virüs yeni vaka ve ölüm sayısı ne kadar? Tüm veriler karar.com’da…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı bilgilere göre, son 24 saatte (2 Nisan) 14 bin 396 corona virüs testi yapılırken hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e ulaştı. Haberimizde, koronavirüste Türkiye’deki son durumla birlikte vaka ve ölüm sayılarını bulabilirsiniz…

2 NİSAN CORONA VİRÜS YENİ VAKA VE ÖLÜM SAYISI

Canlı yayında açıklanan bilgilere göre, son 24 saatte 14 bin 396 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 148 yeni vaka tespit edildi. 63 hasta ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

KORONAVİRÜS TÜRKİYE SON DURUMU NASIL?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonunda canlı yayında Türkiye günlük koronavirüs tablosunu kamuoyu ile paylaşırken, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.
Bugün eklenen son rakamlarla birlikte, toplamda 106 bin 799 koronavirüs testi yapılırken, toplam vaka sayısı 15 bin 679’a ulaştı. Türkiye’de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 277 oldu.
Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı toplamda, 979, entübe hasta sayısı ise toplamda 692’ye ulaştı. Hastalığı yenerek hastaneden taburcu olanların sayısı ise 2 Nisan tarihi itibariyle 333 olarak bildirildi.

İL İL KORONAVİRÜS VAKA SAYISI

Bakan Koca yaptığı basın toplantısında tüm illerde bulunan vaka sayılarını ve virüs kaynaklı can kayıplarını da açıkladı. Buna göre,
İstanbul’da görülen vaka sayısı 8 bin 882, İzmir'de görülen vaka sayısı 853, Ankara'da görülen vaka sayısı ise 712.
İstanbul'da 117 kişi, İzmir'de 18 kişi, Kocaeli'de 8 kişi, Ankara'da 7 kişi, Konya'da 7 kişi,
Zonguldak'ta 5 kişi, Trabzon'da 5 kişi, Balıkesir'de 5 kişi, Adana'da 3 kişi, Sakarya'da ise 3 kişi Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN