11 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

11 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 137, vaka sayısı 74 bin 266 olarak gerçekleşti. Bu vaka sayısı koronavirüste günlük vaka sayılarında rekor oldu.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

11 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

11 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 430 bin 253 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 74 bin 266 vaka sayısı, 137 da can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 39 bin 226 olarak açıklandı.

basliksiz-11.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Vaka sayılarında belirgin bir artış var. Bu artış, vefat sayılarına yansımış değil. Fakat Omicron kaynaklı vakalar ağırlık kazandıkça, risk grubundakiler için tehlike kaynağı Omicron olacak ve yaşlılarla kronik hastalarda ölüme de yol açabilecek. Durum bizi yanıltmasın." açıklanmasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN