3 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

3 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre, can kaybı 160 vaka sayısı 44 bin 869 olarak gerçekleşti. İşte, koronavirüs son gelişmeler ve 3 Ocak 2022 günlük tablo...

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

3 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

3 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de 3 Ocak'ta 368 bin 913 test yapıldı. 44 bin 869 vaka görülürken 160 kişi de koronavirüsten hayatını kaybetti. İyileşen hasta sayısı ise 27 bin 492 olarak açıklandı.

fimg8asxsaid1co.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada "Ne yapmalıyız? Havalandırması kısıtlı, kalabalık ortamlarda vakit geçirmemeliyiz. Maskeyi, bizi koruyacak şekilde takmalıyız. Sosyal mesafeyi, Omicron varyantının kolay bulaştığını bilerek ayarlamalıyız. Hijyen kurallarına uymalıyız. Aşı hatırlatma dozunu zamanında yaptırmalıyız" mesajını verdi.

2 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

2 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de 2 Ocak'ta 362 bin 836 test yapıldı. 33 bin 520 vaka görülürken 129 kişi de koronavirüsten vefat etti. İyileşen hasta sayısı da 21 bin 161 olarak belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN