6 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

6 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 156, vaka sayısı 68 bin 413 olarak gerçekleşti. Koronavirüste bu vaka sayısı ile yeni bir rekor kırıldı.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

6 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

6 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 418 bin 823 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 68 bin 413 vaka sayısı, 156 da can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 25 bin 502 olarak açıklandı. 5 Ocak'ta açıklanan veriler de vaka sayısı 66 bin 467 idi.

basliksiz-9.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Kapalı, havalandırması kısıtlı ortamlarda, maske kullanılmayan restoran ve kafeteryalarda uzun süre kalınmamalı. Katılımın fazla olduğu toplantılar, ev içi kalabalık ve uzun süreli buluşmalar, eğlence mekânları bulaşmayı artırmaktadır. Tedbirlerin önemi fazlasıyla artmış durumda" açıklanmasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN