Bakan Koca'dan Omicron açıklaması: Çoğu kişi hafif atlatıyor ama...

Bakan Koca'dan Omicron açıklaması: Çoğu kişi hafif atlatıyor ama...

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Yeni varyanta bağlı Covid-19'u çoğu kişi hafif atlatıyor. Fakat şu var ki, onlardan biri olup olmadığınızı hastalığa yakalandıktan sonra anlayabilirsiniz. Kendinizi koruyun" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son zamanlarda en yaygın koronavirüs (Kovid-19) varyantı olan Omicron ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yeni varyantın daha hafif hastalanmaya sebep olduğunu belirten Koca, "Fakat şu var ki, onlardan biri olup olmadığınızı hastalığa yakalandıktan sonra anlayabilirsiniz. Kendinizi koruyun" dedi.

Bakan Koca'nın ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Yeni varyanta bağlı Covid-19'u çoğu kişi hafif atlatıyor. Fakat şu var ki, onlardan biri olup olmadığınızı hastalığa yakalandıktan sonra anlayabilirsiniz. Kendinizi koruyun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN