Hindistan'da dehşet! Onlarca ceset nehir kıyısına vurdu

Hindistan'da dehşet! Onlarca ceset nehir kıyısına vurdu

Dünyada Kovid-19 nedeniyle ölümlerin en çok olduğu Hindistan'dan üst üstte kötü haberler gelmeye devam ediyor. En son Ganj Nehri kıyısına 30’dan fazla ceset vurduğunu aktardı.

Hindistan'da son 24 saate 329 bin 942 Kovid-19 vakası ve virüse bağlı 3 bin 876 ölüm kaydedildi. Hindistan sağlık sistemi koronavirüsün ikinci dalgasıyla mücadele ederken toplu mezarlardan sonra, Ganj Nehri’nin kıyısına 30’dan fazla ceset vurdu.

1.jpg

Hint medyasına açıklama yapan Buxar bölgesindeki Chausa kasabasının yerel yetkilisi Ashok Kumar bir çok cesedin nehir kıyısına vurduğunu ifade ederken, ölümlerin koronavirüsten kaynaklı olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olmadığını belirtti.

2-001.jpg

Hintli yetkililer, üç veya dört gün suda kalmış cesetlere otopsi yapılacağını ve Chausa kasabasında soruşturma başlatılacağını belirtti. Onlarca cesetlerin bulunduğu Buxar bölgesi, koronavirüsün en çok etkilediği ve en kalabalık eyaleti Uttar Pradesh ile komşu olduğu ifade edildi.

3-001.jpg

GÜNLÜK VAKA SAYISI 400 BİNİN ÜZERİNDE

Yeni tip koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden Hindistan'da, son 24 saatte 403 bin 738 vaka kaydedildi. Hindistan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 403 bin 738 Kovid-19 vakası ve virüse bağlı 4 bin 92 ölüm kaydedildi. Başkent Yeni Delhi'de Sikh ibadethanesi olan Rakab Ganj Sahib Gurdwara, Kovid-19 hastalarına gerekli yatak ve oksijenin sağlanacağı sağlık merkezine dönüştürüldü.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN