Son dakika! Bakan Koca: 1 milyon doz aşı hedefine az önce ulaştık

Son dakika! Bakan Koca: 1 milyon doz aşı hedefine az önce ulaştık

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 milyon doz aşı hedefine ulaşıldığını ifade ederek, “Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı aşılamada yeni gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 milyon doz aşı hedefine ulaşıldığını duyurdu.

Bakan Koca, “Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?” ifadelerini kullandı.

YERİNDE AŞI DÖNEMİ BAŞLADI

Sağlık Bakanı Koca, yerinde aşı uygulamasının başladığını duyurdu.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Koca "Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

Bu arada Sağlık Bakanı Koca, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) kayıtlı tüm çalışanlar için bugün itibaren Kovid-19 aşı randevusu açılacağını duyurdu.

Koca, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun" ifadelerini kullanmıştı.

AŞILAMADA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs aşısı bilgilendirme platformunda yer alan bilgilere göre, saat 20:15 itibariyle toplam 35 milyon 647 bin 486 aşı yapıldı.

Güncel verilere göre; 21 milyon 726 bin 362 kişiye birinci doz, 13 milyon 921 bin 124 kişiye de ikinci doz aşı uygulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN