Son dakika! Bakan Koca aşı için yeni uygulamayı duyurdu

Son dakika! Bakan Koca aşı için yeni uygulamayı duyurdu

Bakan Koca aynı gün içinde randevu alınıp aynı gün içinde aşı olunabileceğini duyurdu.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama çalışmaları hız kazandı. Son olarak SGK'lı olanlara da aşı randevuları açıldı. Bununla birlikte hastanelerde de aşı kuyrukları oluştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yeni bir uygulamaya geçildiğini duyurdu. Buna göre artık aynı gün içinde randevu alıp aşı olmak mümkün. Sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yapan Koca 'Bugün randevu istesem aşı ne zaman yapılır?' sorusuna yanıt vererek "Gün içinde randevu, gün içinde aşı uygulamasını başlattık. Randevu alın, aşınızı vakit kaybetmeden yapalım" dedi.

AŞILAMADA SON DURUM NEDİR?

Sağlık Bakanlığı'nın Kovid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu'nda yer alan bilgilere göre; Türkiye'de toplam yapılan aşı dozu 36 milyon 256 bin 348. Bunlardan 22 milyon 282 bin 17'si ilk doz aşıyı olurken 13 milyon 974 bin 331 kişi ise iki doz aşı ya da oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN