Kovid-19 bisiklet ve scooter satışlarını patlattı

Kovid-19 bisiklet ve scooter satışlarını patlattı

Kovid-19 salgını bisiklet ve scooter gibi bireysel yolculuk yapmaya imkan veren araçların satışlarını artırdı. GittiGidiyor'un Temmuz ayı verilerine göre, yetişkinler için olan bisikletlerin satışı geçen yılın aynı dönemine oranla 4 kat arttı.

Meraklılarının dışında özellikle daha çok çocuklar için alınan scooter ve bisikletler günümüzde artık yetişkinlerin de tercihi haline geldi.

GittiGidiyor'un Temmuz ayı verilerine göre yetişkinler için olan bisikletlerin satışı geçen yılın aynı dönemine oranla yaklaşık 4 kat arttı.

Yetişkinler için olan scooter satışları ise yine geçen yılın Temmuz ayına göre yaklaşık 21 kat artış gösterdi. Yetişkin bisikletleri ortalama bin 400 liradan satılırken, yetişkin scooterları ise ortalama 3 bin 600 liradan alıcı buluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN