2022’ye veda konseri Gülsin Onay’dan

2022’ye veda konseri Gülsin Onay’dan

Şişli Belediyesi, Aralık ayında gerçekleştireceği ‘Salı Resitalleri’nde unutulmaz iki performansa imza atacak. 2022 yılına sanatla veda etmek isteyenler Gülsin Onay’ın Burcu Hancı ile, Burak Bilgili’nin Ecem Arıcasoy Yazoğlu ile birlikte sahne alacağı konserlere ücretsiz katılabilir.

Şişli Belediyesi’nin tarafından düzenlenen ‘Salı Resitalleri’, Aralık ayında da dopdolu bir programla müzikseverlerin karşısında olacak. 13 Aralık’ta Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de gerçekleştirilecek ilk konserin konukları; devlet sanatçısı piyanist Gülsin Onay ve Soprano Burcu Hancı olacak.

Kariyeri boyunca solo resitallere ve orkestralı konserlere odaklanan Onay, bu konserde solo eserler çalmanın yanı sıra, sürpriz yaparak ülkemizin son yıllardaki en iyi seslerinden biri olarak görülen başarılı soprano Burcu Hancı’ya farklı dillerdeki şarkılarda eşlik edecek. Salı Resitalleri’nin sanat direktörü Serhan Bali “Hem Onay hem de Hancı için heyecan verici bir deneyim olacak bu konser; Şişli Belediyesi Salı Resitalleri dinleyenleri için de büyük bir sürpriz olacak” sözleriyle konserin içeriğine vurgu yapıyor.

Aralık ayının ikinci ve son programında ise; ülkemizin önde gelen opera sanatçılarından, dünyaca meşhur New York Metropolitan Opera’da solist olarak söylemiş tek Türk opera sanatçısı bas-bariton Burak Bilgili sahne alacak. 2022’de yapılan 22. Siemens Türkiye Opera Yarışması’nın birincisi olan genç soprano Ecem Arıcasoy Yazoğlu ile birlikte sahne alacak olan Bilgili, 27 Aralık’ta saat 20.00’da keyifli bir yılbaşı konserine imza atacak. İkiliye, bariton Serhan Bali’nin de katılacağı bu konserin programı opera repertuvarının sevilen arya ve düetlerinden oluşuyor. Sanatçılara, opera resitallerinin vazgeçilmez eşlikçisi, usta piyanist Fügen Yiğitgil eşlik edecek. 2022’yi müzikle bitirmek isteyenler her iki konsere de ücretsiz katılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN