93. Oscar ödülleri, ABD'de en az izlenen Oscar töreni oldu

93. Oscar ödülleri, ABD'de en az izlenen Oscar töreni oldu

Pandemi şartlarında gerçekleşen 93. Oscar ödül töreni, televizyonda yayımlanmaya başladığından beri ABD’de en az izlenen Oscar ödül töreni oldu.

93. Akademi Ödülleri, 25 Nisan’ı 26 Nisan’a bağlayan gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Daha önce yapılan açıklamalarda törenin birden fazla lokasyonda gerçekleşeceği belirtilmiş olsa da, aslında neredeyse tamamı Union Garı’nda gerçekleşti.

EN AZ İZLENEN TÖREN OLDU

FilmLoverss‘ın Variety‘den aktardığı habere göre, usta yönetmen Steven Soderbergh’in Stacey Sher ve Jesse Collins ile birlikte yapımcılığını üstlendiği tören, Oscar ödülleri televizyonda yayımlanmaya başladığından beri ABD’de en az izlenen ödül töreni oldu. Bu yıl da sunucusuz olarak gerçekleştirilen törenin izlenme oranlarında geçen yıla göre yüzde 58’lik bir düşüş yaşandı.

YÜZDE 58'LİK DÜŞÜŞ

Yayımlanan reyting raporlarına göre tören, Amerika’da yalnızca 9.85 milyon izleyici tarafından izlendi. Bu durum, törenin 23.6 milyon insana ulaştığı geçtiğimiz yıla kıyasla 13.75 milyon seyirciyi kaybederek izlenme miktarında yüzde 58’lik bir düşüşün yaşandığını ortaya koyuyor. 2019 yılında ise törenin kazandığı izlenme miktarı 29.6 milyondu. Bu açıdan bu yıl yaşanan düşüş bir rekor olarak yorumlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN