'Ahmet’in Türküsü' filminin vizyon tarihi belli oldu

'Ahmet’in Türküsü' filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerini Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in paylaştığı “Ahmet’in Türküsü” 1 Mart’ta seyirciyle buluşacak. Film, Ahmet Kaya’nın yaşamıyla ilgili kesitlere yer verecek.

Ünlü müzisyen Ahmet Kaya’nın ülkeye dönüş hikayesini beyazperde izleyicisiyle buluşturacak olan “Ahmet’in Türküsü” filminin vizyon tarihi belli oldu. 1 Mart’ta seyirci ile buluşacak olan filmde Ahmet Kaya’yı oyuncu Celil Nalçakan canlandırıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Ahmet Kaya’nın hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturacak olan filmde, ‘Kimler Ahmet Kaya’yı hedef aldı?’, ‘Neden Ahmet Kaya?’, ‘Ahmet Kaya Paris’te neler yaşadı?’ gibi pek çok sorunun cevabı yer alacak.

2.jpg

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KUDRET SABANCI VAR

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı, yönetmen Kudret Sabancı‘nın yönettiği “Ahmet’in Türküsü”nün yapımını Erbay Medya üstlendi.

Engin Elgün ve Savaş Korkmaz’ın yazdığı film, Ahmet Kaya‘nın sadece müzik kariyerini değil, aynı zamanda toplum üzerindeki derin etkisini ve ses getiren eserlerini de mercek altına alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN