Ankara’da caz rüzgârı esiyor

Ankara’da caz rüzgârı esiyor

Ankaralılar aralık ayında CSO Ada Ankara’da düzenlenen Kerem Görsev Trio, Miron Rafajlovic, Onur Çalışkan, Ozan Musluoğlu Quartet ve Elif Çağlar Quartet konserleri ile caz müziğine doyacak.

Ankaralılar, 4-28 Aralık tarihleri arasında caz konserine doyacak. CSO Ada Ankara’da gerçekleşecek caz serisi konserlerinde 4 Aralık’ta Kerem Görsev Trio, 10 Aralık’ta Miron Rafajlovic, 14 Aralık’ta Onur Çalışkan, 18 Aralık’ta Ozan Musluoğlu Quartet ve 28 Aralık’ta Elif Çağlar Quartet sahne alacak.

Kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan Kerem Görsev Trio, ‘Caz Yolculuğu’ konseri ile hayranları ile buluşacak. Saraybosnalı trompetçi Miron Rafajlovic Türkiye’deki ilk konserine imza atacak. Genç klarnet virtüözü Onur Çalışkan da, etnik, caz ve modernin birlikteliğinden doğaçladığı performansıyla sahne alacak.

Türkiye’nin en önemli caz sanatçılarından Ozan Musluoğlu da, Türk cazının en önemli müzisyenlerinden Tuna Ötenel’in bestelerini Londra Caz Festivali’nden sonra ilk defa Ankara dinleyicisiyle buluşturacak. Konserlerin biletleri ‘biletinial.com’ adresinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN