Avatar 2'den ilk fragman yayınlandı: 1,5 milyondan fazla izlendi

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren ve dünyanın ilk 3D filmi olan Avatar'ın yıllardır beklenen Avatar: The Way of Water filminin fragmanı geldi. Fragman 1,5 milyondan fazla izlendi.

Dünyanın ilk 3D filmi olarak tarihe geçen Avatar'ın devam filmi uzun zamandır bekleniyordu. İkinci film olan Avatar: The Way of Water’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Web Tekno'nun aktardığı habere göre; Avatar: The Way of Water, ilk filmden neredeyse 10 yıl sonrasını konu alacak, Jake, Neytiri ve çocuklarından oluşan Sully ailesinin hikâyesine odaklanacak. Filmin yönetmen ve yapımcı koltuğunda James Cameron oturacak.

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Avatar: The Way of Water, oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Stephen Lang ve Vin Diesel’a yer verecek. Film, 16 Aralık 2022’de vizyona girecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN