'Barbie'den ilk uzun fragman geldi: İkonik karakter gerçek dünyayla tanışıyor

Bu yaz ABD'de sinemaları canlandırması beklenen filmlerden olan 'Barbie'nin ana fragmanı yayınlandı. Margot Robbie'nin başrolü olduğu filmde, ikonik karakterin, gerçek dünyaya yolculuğu anlatılıyor.

Bu yılın merakla beklenen filmlerinden "Barbie"den ilk uzun fragman yayınlandı. Oscar adaylığı bulunan ünlü yönetmen Greta Gerwig'in, senaryosunu Noah Baumbach'la birlikte kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği film 21 Temmuz'da vizyona girecek.

Filmin başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling üstlendi.

İkiliye Simu Liu, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Connor Swindells, Will Ferrell, Michael Cera, Issa Rae, Hari Nef, America Ferrera ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler de eşlik etti.

FİLMİN KONUSU

Film, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan Barbie'nin yaşadığı fantastik dünyadan dışlanması anlatılıyor. Kimsenin iletişim kurmak istemediği biri haline gelen Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN