'Bir Başkadır'a ABD'den ödül

'Bir Başkadır'a ABD'den ödül

Netflix'de en beğenilen diziler arasına giren 'Bir Başkadır' ABD'de America Abroad Media (AAM) adlı kuruluşun düzenlediği törende ödül aldı.

Başrollerini Öykü Karayel, Funda Eryiğit ve Fatih Artman'ın paylaştığı 'Bir Başkadır' adlı Türk yapımı dizi, ABD'de America Abroad Media (AAM) adlı kuruluşun düzenlediği törende ödül kazandı. Başkent Washington'daki John F. Kennedy Merkezi'nde bu yıl onuncusu düzenlen ödül törenine, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı ve "Bir Başkadır" dizisi ekibi ile çok sayıda davetli katıldı. Törende, "Gösteri dünyasının gücünü kullanan başarılı uluslararası hikaye anlatıcıları" alanında Netflix'te yayınlanan dizi "Bir Başkadır" ödüle layık görüldü.

Dizinin yazarı, yönetmeni ve yapımcısı Berkun Oya, törende yaptığı konuşmada, organizasyonu gerçekleştiren AAM'ye teşekkür etti. "Bir Başkadır"ın Netflix platformunda yayınlanmasının, dünyanın her yerinden pek çok insan tarafından bilinmesi ve izlenmesini sağladığını belirten Oya, "Çeşitli kültürlerden farklı insanların hikayemize ve dizimizdeki karakterlerine nasıl bağlı hissettiklerini görmek çok heyecan verici. Bu ödül aslında bana bu gerçeği bir kez daha hatırlatıyor." dedi.

Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı da "Bir Başkadır" dizisinin çok önemli konuları ele aldığını söyledi. Sabancı, "Dizinin hikayesi bizi, Türkiye'de yıllardır toplumumuzu paramparça eden sosyal, kültürel ve dini meselelerin özüne çekiyor." değerlendirmesinde bulundu. Törende, Netflix Global Başkanı Bela Bajaria ve Dünya İslam Birliği (MWL) Genel Sekreteri Dr. Muhammed bin Abdulkerim El-İsa gibi isimler de yer aldı.

America Abroad Media'nın internet sitesinde, kuruluşun, eğlencenin gücüyle küresel hikaye anlatımını desteklemek ve evrensel değerlere yönelik içerik oluşturan yerel sesleri güçlendirmek amacıyla, medya ve özel sektörde dünyanın en iyi yaratıcı yeteneklerini bir araya getirmeyi amaçladığı kaydediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN