Buz Devri'nden duygusal veda: Scrat palamudu bu kez yedi

Koronavirüs salgını nedeniyle Disney tarafından kapatılma kararı verilen 'Buz Devri' serisinin yartıcısı Blue Sky stüdyosu, hayranlarına kısa bir videoyla veda etti. Videoda serinin ünlü sincabı Scrat'ın, peşinden koşup bir türlü yiyemediği meşe palamudunu sonunda yediği görüldü.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, birçok ülkede kapanmalara neden olmuş ve dünya ekonomisinin alt üst olmasına sebep olmuştu. İnsanların sokağa çıkamaması, toplu etkinliklerden uzak kalması birçok dev şirketin iflas etmesine neden olmuştu.

Maddi çöküş yaşayan şirketlerden birisi de dünyaca bilinen ve yüz milyonlara ulaşan 'Buz Devri' film serisinin yaratıcısı Blue Sky için Disney, kapatma kararı almıştı. Stüdyo kapanışını bir veda videosu ile duyurarak hayranlarını hem güldürdü hem üzdü.

SİNCAP PALAMUDU YEDİ

Buz devri serisinin bütün filmlerinin ıntro kısmında görünen ve bir meşe palamudunun peşindenk koşmasıyla bilinen Scrat, videonun başrolünde yer aldı.

Bütün introlarda palamudu yemek için buz kırılmasına neden olan, mamutlar tarafından çiğnenen Scrat, bir türlü amacına ulaşamıyordu.

Stüdyonun veda videosunda ise Scrat'ın tedirgin bir şekilde palamuda yaklaştığı, etrafı kolaçan ettiği, sonra da palamudu yiyip kamera açısından hızla kaçtığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN