Cambridge’de notalar depremzedeler için yükseldi

Cambridge’de notalar depremzedeler için yükseldi

Piyanist Gülsin Onay, Cambridge Üniversitesi’nde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeler için bağış toplamak amacıyla piyano resitali verdi. Sanatçının Haydn, Mozart, Saygun ve Chopin’den birer eser icra ettiği konserde toplanan tüm bağışlar UNICEF’in Türkiye Milli Komitesi’ne bağışlanacak.

Devlet sanatçısı piyanist Gülsin Onay, Cambridge Üniversitesi’nde depremzedeler için bağış toplamak amacıyla piyano resitali verdi. 24 Şubat’ta gerçekleşen bağış resitalini Instagram hesabından paylaşan Onay, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

“6 Şubat depreminde kaybettiğimiz canlarımız için yaklaşık 3 haftalık matem sürecinin ardından, UNICEF’e yardım amacıyla fon toplamak üzere Cambridge, Gitron College’deki güzel Stanley Kütüphanesi’nde bir hayır resitali için sahneye geri dönmek ayrıcalıktı. Salon tamamen doluydu ve amacımız için muhteşem bir meblağ topladık.”

vb-vc.jpg
Gülsin Onay

Onay’ın paylaştığı fotoğraflarda resital verdiği salonun dolu olduğu görülürken, sanatçının paylaşımı sosyal medyadaki hayranlarından büyük takdir topladı. Sanatçının Haydn, Mozart, Saygun ve Chopin’den birer eser icra ettiği konserde toplanan tüm bağışlar UNICEF’in Türkiye Milli Komitesi’ne bağışlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN