Cazın efsane sesi Dianne Reeves, İstanbul'da konser verecek

Cazın efsane sesi Dianne Reeves, İstanbul'da konser verecek

Ünlü caz sanatçısı Dianne Reeves, bu yıl 29. kez düzenlenen "İstanbul Caz Festivali"ne konuk oluyor. Performansında Reeves'e klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici eşlik edecek. 29. İstanbul Caz Festivali, 25 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında 200'ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayacak.

Cazın efsane sesi olarak kabul edilen Dianne Reeves, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 29. kez düzenlenen "İstanbul Caz Festivali"ne konuk olacak.

Grammy ödüllü sanatçı, 5 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek. Konserde Reeves'e klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici eşlik edecek. Ayrıca konser öncesinde geniş bir yelpazede üretim yapan besteci, piyanist Ercüment Orkut üçlüsüyle izleyicileri karşılayacak.

29. İstanbul Caz Festivali, bu sene de dolu bir programla 25 Haziran-7 Temmuz'da 200'ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayacak.

İstanbul'un açık hava mekanlarında 13 gün sürecek festivalde usta isimler sahneye çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN